Festménydekoráció

Egyedi, minőségi kézzel festett alkotások eredeti festővásznon, magas minőségű művészfestékekkel. Újgenerációs festmények, aprócska igazi ecsetvonásokkal, egyedi technikákkal. (Nem nyomdatechnika!)

A festménydekoráció stílus kedvelői a minőségre törekszenek. Szignózott festmények, melyeket eredet igazolással küldünk! Ízelítő festmény kínálatunkból a webshopban.

Kinek ajánljuk?

Magánszemélyeknek

Mert minden megnyugtató dolog az otthonban kezdődik. Ragyogó otthon festménydekorációval minigarzontól a lakosztályig. A vászonképeknek köszönhetően a harmónia az év minden napján érződik majd lakásában. Legyen mai modern ház vagy városi nomád hangulat a lakók ritmusához igazodó megfelelő választással megtalálja az Önnek vagy Önöknek megfelelő festménydekorációt!

Lakberendezőknek, designereknek, enteriőrtervezőknek

Tárgyakban rejlő fantázia legjobban a festményekben mutatkozik meg. Fények játéka a vásznon, gyönyörködtető változatosság a faliképeken, harmonikus „szigetet” alkotnak a csendes hétköznapokon. Könnyed ecsetvonásokkal készített egyedi festmények luxus érzetét keltik bármely enteriőrben. Festménydekoráció.hu biztos partner az elégedett ügyfélhez.

Cégeknek, vállalatoknak

Tegye izgalmassá a barátságtalan irodaházi folyosókat, recepciós helységeket, varázsoljon bensőségesebb otthonos hangulatot. Irodákba, tárgyalókba elegáns és látványos festménydekorációkat kínálunk, már tudat alatt lenyűgözheti ügyfeleit. Könnyítse meg üzletkötéseit a megfelelő hangulat megteremtésével. Válasszon letisztult, nemesen egyszerű vagy színpompás látványos festményt.

Szállodáknak, hoteleknek

Egy festménydekoráció időtálló elegancia! Luxusra hangolva kötelező dekorációs elem szállodai recepciók és előcsarnokok vagy szobák falain. Izgalmas modernséggel, visszafogott vagy épp gazdag színeivel egy festmény tökéletesen illeszkedik a megteremteni kívánt milliőbe. Egyedi, megismételhetetlen hangulatokkal lesznek gazdagabbak vendégei. Művészi szignózott festmények tradicionális széles aranykeretben, szállodához igazodó modern festménykeretben vagy minimal art stílusú szobákba keretnélküli 3D feszített vásznon.

Egyéb információk

Rendeléstől (kifizetéstől)  számított 2-5 munkanapon belül leszállítjuk a kiválasztott festménydekorációt. Nagytételes vásárlás esetén kérje kedvezményes árajánlatunkat!

Egyedi megrendelés vagy megbízás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken kérjen online árajánlatot vagy egyeztessünk tárgyalási időpontot.

festmenydekoracio@festmenydekoracio.hu

TOVÁBB A FENTI MENÜPONTOKHOZ